Cautare

20051 de rezultate pentru "un tanar de26 de ani" (3.32 secunde)
"Am vrut sa fiu cel mai bun ca sa fug din Romania!" Nimeni nu poate nega faptul ca Damian Draghici este ultimul roman care a sedus Occidentul, intr-un context in care vestile despre unii dintre compatriotii nostri din strainatate nu ne prea bucura.
Silvia Dumitrescu a lansat recent "Best Of Silvia Dumitrescu", aparut la casa de discuri Ovo Music. ... - De ce crezi ca nu mai e difuzata muzica de calitate la radio si televiziuni decat putin? - Nu inseamna ca generatia noastra reprezinta in totalitate muzica de calitate, dar 80% da.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... OANA BUGEAG) (continuare) IN TOATA ROMANIA, LA 20 DE MILIOANE DE OAMENI, SUNT DOAR 25 DE ACCELERATOARE - Dupa caderea lui Ceausescu, nu v-ati gandit niciun moment sa va intoarceti in tara?
O initiativa de modificare a Legii Pensiilor, prin care se reduce stagiul de cotizare si varsta standard de pensionare cu 13 ani, a fost adoptata de Camera Deputatilor, urmand sa ajunga la presedintele Klaus Iohannis pentru a fi promulgata.
Adevarul publica un interviu cu Cezar Preda, vicepresedinte PDL, intitulat: "Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Pasiunea pentru aviatie nu l-a parasit in cei 22 de ani de politica.
Simone de Beauvoir- sex si filosofie Simone de Beauvoir a marcat secolul XX prin luarile de pozitie indraznet feministe pentru epoca ei, dar, in mod paradoxal, numele si viata sa raman greu de despartit de cele ale partenerului naravas, Jean-Paul Sartre.
Pe muncitorii de la Electroputere nu-i intereseaza ce hram poarta investitorul arab care va cumpara fabrica, atâta timp cât acesta nu-i va trimite acasa si, eventual, le va mari salariile. ... Sapte ani au asteptat cu sufletul la gura venirea unui investitor, sapte ani de sperante si deceptii.
La Editura LIDER a aparut cartea "Dincolo de acel loc" de A.J. ... La douazeci de ani dupa ce a fost evacuat in America, Paul Mathry se intoarce la Liverpool pentru o scurta vizita.
Miscarea de Rezistenta: ... DanuÈ› Deleanu) Dupa premiera filmului Reconstituirea, Ecaterina Oproiu l-a definit drept un tanar cu adolescenta intarziata. ... Si copilul asta a venit cu un buchet.
Ieri, la pizzeria Cuptorul cu lemne din Capitala a avut loc vernisajul expozitiei de caricatur Cei 7(0) ani de acasa semnata Cristian Mihailescu.
Sarah, 42 de ani, a avut dureri de cap ani de zile. Dupa ce a consultat un medic neurolog si un nutritionist a inceput a consume trei litri de apa in fiecare zi.
Piata imobiliara din Romania cunoaste la momentul actual un avant fara precedent in istoria moderna a plaiurilor mioritice, fiind sectorul economic ce va beneficia in urmatorii 5-7 ani de investitii straine si autohtone estimate la mai multe miliarde de euro.
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
Senatorul Valer Marian a sustinut in urma cu un an o declaratie cu titlul: "Cateii lui Basescu de la ANI sunt protejati de cei de la DNA".
Cliseul ne spune ca o pisica are 9 vieti, insa longevitatea lor tine de mai multe aspecte decat de folclor. Internetul este plin de exemple de pisici care au ajuns la varsta de 20 sau chiar 30 de ani.
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne.
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS. ... De ce a fost schimbat prefectul de Dolj?
Rememoram cu acest prilej actiunile de vedere la distanta (remote viewing) realizate prin extracorporalitate de armata americana, dar si neasteptatele legaturi ale acestor tehnici cu fenomenul OZN si cu vizitatorii extraterestri. Robert Monroe Interesul modern pentru fenomenul de extracorporalitate incepe de la cercetarile lui Robert A.
Intalnirea conducerii Partidului Social Democrat cu tinerii, cu varsta sub 35 de ani, care au accesat formularele de inscriere on-line in PSD, in prima luna a campaniei "Inscrie-te acum in PSD", sta sub sloganul "Batalia abia incepe".
google-analytics.com